MEGHÍVÓ 2023.06.30 – Békés projekt átadása

AZ „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a Key Telecom Kft.-nél a BÉKÉSI járásban” CÍMŰ PROJEKT ONLINE RENDEZVÉNYÉRE

meghivo-bekes

A Key Telecom Kft. tisztelettel meghívja a GINOP-3.4.1-20-2021-00040 azonosító számú projekt zárása kapcsán online felületen megrendezésre kerülő rendezvényére.

Online link:

https://teams.live.com/meet/9461346687954

Időpontja: 2023.06.30

PROGRAM:

10:00 -10:15         MEGNYITÓ BESZÉD

10:15 -10:30         TÁJÉKOZTATÓ

10:30 – 11:00        ESETLEGES KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSA

Letölthető PDF: Meghívó

HTE Infokom 2020 november 18.-20.

Cégünk a HTE Infokom 2020 konferencia kiemelkedő támogatást nyújtó kollektív tagja.

Bővebb információ: https://www.hte.hu/infokom2020

Cégünk a HTE elismerésében és köszönetében részesült a veszélyhelyzetben tanúsított helytállásáért.

hte

Letölthető pdf: HTE elismerés

Bővebb információ: https://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2020/04/30/a_tavkozlesi_halozat_a_gazdasag_eszrevetlen_lelegeztetogepe/

Cégünkről

A Key Telecom Kft-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy – a magyar piacon elsőként – a távközlési hálózatépítés valamennyi területén minőségi szolgáltatást biztosítsunk. Ennek alapját képezi az alapító cégek több évtizedes szakmai tapasztalata, nagyszámú képzett szakembergárdája, felszereltsége és munkájának elismertsége.

A Key-Telecom Kft. megalakulásakor jelentős szerepet kapott a megrendelők igényeinek teljes körű kielégítése. A távközlési piac teljes perifériáján tudtunk megoldásokat kínálni.

oklevel1
A szerződéskötéstől, a jogi véleményezésig, a tervezés – engedélyeztetés és a hozzá kapcsolódó mérnöki feladatokon át, a kulcsrakész kivitelezésig bezárólag, megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, mind a vezetékes, mind a mobil területen. A sok éves statikai tapasztalat és az alternatív építészeti megoldásainknak köszönhetően, szakképzett mérnök csapatunkkal, alternatívát tudunk nyújtani minden műszaki problémára. A vezetékes területen szerzett napi rutin mellett, részt veszünk az új technológiák bevezetésében, valamint a hálózat optimalizálásában. Villamosmérnökeink folyamatosan képzik magukat, az új berendezések és eszközök telepítésére vonatkoztatva.

huawei

dij2

Célunk, a minőségi munkavégzés mellett a hosszú távú partneri viszony kibővítése. Célunk, hogy a vállalt feladatokat mindig határidőre és kifogástalan minőségben teljesítsük, figyelembe véve a Megrendelő érdekeit, szakmai, technológiai és környezetvédelmi előírásait.